Werving

In januari is een nieuwe commissie gestart voor het werven van nieuwe leden. We zien dat binnen de jeugd de aantallen spelers per geboortejaar nog fluctueren en we zouden graag 25 spelers per jaar hebben, zodat elke spelerscategorie over 2 teams beschikt. Volgend jaar zitten een aantal magere geboortejaren bij elkaar en zal zelfs het vormen van een enkel team een uitdaging vormen. Dit betekent dat het puzzelen wordt met het team of dat we ruim 1 team hebben waardoor veel spelers reserve staan. Beide situaties zijn onwenselijk vandaar onze dringende oproep voor medewerking aan de campagne!

Er is al flink gebrainstormd over mogelijkheden om onze zichtbaarheid te vergroten, de vooroordelen over rugby weg te nemen en drempels te verlagen. We willen een campagne met vouchers, flyers en posters en tegelijkertijd gebruik maken van social media. Daarnaast zijn we van plan clinics op scholen in de buurt en bij de koningsspelen te geven. We werken naar een scholentoernooi op de club. Als klapstuk gaan we een supergave hoodie ontwikkelen, waar niet alleen de leden maar iedereen in gezien wil worden!

Nick Hansen en zijn team van BIG PUSH marketing helpen ons als gepassioneerd rugbyer en lid met de wervingsstrategie en het runnen van social media advertenties.
Hij heeft onze hulpvraag specifiek gemaakt, de doelgroepen geïdentificeerd en de demografie van onze omgeving in kaart gebracht. Ook heeft Nick de geweldige kenmerken van onze sport en uiteraard onze mooie club beschreven. Dat alles heeft geleid tot een zeer professioneel plan waarin een duidelijke strategie is bepaald en een planning voor de uitvoering is gemaakt.

Daarnaast komen 4 derdejaars studenten, crossmedia en animatie/audiovisueel van Het Grafisch Lyceum Utrecht, ons 4 weken lang helpen met gave designs, filmpjes en beelden maken die je kunt gebruiken als achtergrond tijdens online school, op Facebook, op je insta-account, je storyline enzovoorts! Rugby Club ’t Gooi gaat helemaal met zijn tijd mee!

We zullen vragen om selfie videos te sturen naar de club met daarin, waarom de kinderen op rugby zitten en specifiek Rugby Club t’ Gooi. Dit kunnen ouders zijn die gefilmd worden of de kinderen zelf. Ook zullen er opnames (film en foto) gemaakt worden tijdens de training. Wanneer uw kind individueel in beeld komt zullen we uiteraard overleggen of u akkoord bent met publicatie.

Uiteindelijk is het heel belangrijk dat we, straks als de campagne loopt, hulp krijgen bij het verwerken van de data die we binnen krijgen en nog belangrijker bij het verwelkomen van potentiele, nieuwe leden.

Spread the word! Zo kunnen we in september ondanks Corona weer met volwaardige teams genieten van onze mooie sport. Mochten jullie ideeën hebben of mee willen helpen, dan horen we het graag!

Meld je dan bij secretaris-rugbyclub-gooi.nl of bel voor meer informatie naar 06 – 148 837 46