Uitbreiding voor de jeugdcommissie gezocht

Uitbreiding voor de jeugdcommissie gezocht

De jeugdcommissie faciliteert allereerst de organisatie en bemensing rondom competitie, wedstrijden en trainingen.

Daarnaast zorgt de jeugdcommissie voor de coördinatie van een aantal evenementen.

Voor seizoen 24-25 stellen we ons ten doel verder te werken aan een sterke, inclusieve jeugd community, een waar je vrienden voor het leven maakt. Ook willen we blijven doorbouwen aan de professionalisering van de trainingsstaf van de jeugd dmv een duurzame versterking van rugby kennis/ervaring en groei in het aantal spelbegeleiders/referees. Daarnaast willen we blijven groeien. Het vergroten van onze jeugdcategorieën is de beste garantie voor het accommoderen van zowel breedte als prestatie teams. En we willen rugby voor meiden stimuleren.  Bij een toonaangevende club als RC ’t Gooi mag dit niet ontbreken.

De jeugdcommissie bestaat nu uit 5 personen:

  • Voorzitter, tevens bestuurslid jeugd – Mariella de Koning – vacature
  • GTBM manager – Corina van Rijn – vacature
  • GTBM event manager – Carlijn Goldhoorn
  • CJC manager – Robin Heine
  • Wedstrijdsecretaris jeugd – Michel van Wingerden

Vanaf komend seizoen willen wij de jeugdcommissie graag verder uitbreiden, om taken duidelijker af te bakenen en tijdsbeslag te verminderen:

  • Jeugd rugby manager – vacature
  • Opleidingscoördinator – Corina van Rijn
  • Toernooi en regio rugby manager – vacature
  • GTBM event manager extra – vacature

Voorzitter
We zoeken een opvolger voor onze voorzitter Mariella de Koning. Haar kinderen Vikas Meijer en Jens Meijer zijn inmiddels beiden senioren. De binding met de huidige jeugd en ouders is cruciaal om de belangen van de jeugd te behartigen. Mariella zal eind dit seizoen daarom haar taken neerleggen. Als voorzitter ben je lid van het bestuur van RC ‘t Gooi alsmede voorzitter van de jeugdcommissie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beleid, budget en de jaarplanning van de Jeugd en behartig je de belangen van de Jeugd in het bestuur. 

GTBM
De GTBM worden in het jeugdbestuur vertegenwoordigd door Corina van Rijn en Carlijn Goldhoorn.

Corina heeft een zoon, Jurriaan Maat, die komend jaar naar de Cubs gaat. Corina zal zich komend jaar volledig richten op de nieuwe rol Opleidingscoördinator. In deze rol zal zij het ingezette ontwikkelprogramma voor coaches, trainers en spelbegeleiders verder verstevigen. Daarom zoeken we een nieuwe GTBM manager, die de taken van Corina overneemt. Dit betreft het organiseren van de thuistoernooien, het aansturen van TMs en coaches en het participeren namens RC ‘t Gooi in het maandelijkse district overleg.

Carlijn is onze GTBM event manager, zij heeft zowel een zoon bij de Benjamins, Cees, als bij de Turven, Max. Na de organisatie van legio evenementen met als laatste wapenfeit de zeer succesvolle Rugby Experience, is besloten deze rol uit te breiden met een extra GTBM event managers, die samen met Carlijn de event kalender op gaan zetten en de coördinatie van events zoals Sint&Kerst en Rugby Experience ter hand nemen. 

CJC
De CJC wordt in het jeugdbestuur vertegenwoordigd door Robin Heine en Michel van Wingerden. Robin is CJC manager en vader van Tom Heine (senior) en Tiago Heine (junior). Robin is onze olieman, die z’n handen altijd uit de mouwen steekt en iedereen kent. Michel is wedstrijdsecretaris Jeugd en vader van Michael (Cub) en Marichelle (Mini) en kent -na dit regenseizoen- alle kunstgrasvelden uit de omgeving.

Michel’s focus ligt bij de CJC, maar hij verzorgt de zaterdag planning van de gehele jeugd, om wedstrijden goed op elkaar te laten aansluiten.

Robin en Michel zoeken versterking voor een Toernooi en Regio Rugby manager. Deze persoon zal het overzicht bewaren op toernooien, de aanvragen aan de Cv100 en de coördinatie van grotere events zoals de RR of NK Sevens op RC ‘t Gooi. 

Dit voor zowel de CJC als de Mini’s.

Daarnaast zijn we op zoek naar een Jeugd rugby manager. 
Deze persoon zal samen met de Head of Rugby en Jeugdcoördinator (Job) het jeugdrugby beleid ten uitvoer brengen, de contracten en contacten met de hoofdcoaches onderhouden en samen met de Jeugdcoördinator en de coördinator opleidingen zorgen dat er een goede coaching & trainingsstaf staat. Voor deze rol zoeken we graag iemand met rugby ervaring.  

Wil je meer informatie of je aanmelden, bel ons graag!

Mariella de Koning  06 – 204 90 579
Corina van Rijn 06 – 514 00 279
Carlijn Goldhoorn 06 – 166 08 387
Robin Heine 06 – 218 94 847
Michel van Wingerden 06 – 212 09 18