’t Gooi kiest voor het Rugbymagazijn

Afgelopen week heeft Rugby Club ’t Gooi, voor haar kleding en overige rugby-artikelen, gekozen om te gaan samenwerken met het Rugbymagazijn in Bussum.
Natuurlijk kennen we de zaak van Cees Krieger al geruime tijd, maar nu is het Rugbymagazijn formeel Rugby Club ’t Gooi leverancier. Het Rugbymagazijn gaat de core-range kleding verzorgen voor onze club. In fases zullen we overstappen naar andere merken voor de wedstrijdkleding. Dat doen we omdat veel (jeugd)teams nog vrijwel nieuwe shirts beschikbaar hebben. Uiteindelijk gaat de senioren-selectie over naar het merk Canterbury en bij de jeugd en overige senioren teams is er een keuze voor Canterbury, Acerbis en Luanvi.

Het grote voordeel is dat het Rugbymagazijn een speciaalzaak is! En wij als Rugby Club ’t Gooi zijn ervan overtuigd dat onze leden hier goed worden bediend.

Vanaf vrijdag heeft het Rugbymagazijn een “Black Friday Sale”. Tijdens deze Sale wordt tegen zeer scherpe prijzen de nog liggende voorraad van alle Gooi-producten (Gilbert) verkocht. Ook andere merken zijn natuurlijk in de aanbieding. Zondag, 290 november is het koopzondag, dus kom snel langs, want op is op!

Gilbert artikelen worden blijvend tegen 15% korting aangeboden.

Wij hopen dat de samenwerking tussen het Rugbymagazijn en Rugby Club ’t Gooi van langdurige aard zal zijn.
Het Rugbymagazijn
Huizerweg 44