Rugbydagen op RC ’t Gooi

Rugbydagen op RC ’t Gooi

3 en 4 mei: Rugbyclinics op ’t Gooi

Wat is er mooier dan de hele dag rugbyen? Deze meivakantie organiseert Rugby Spirit twee hele gave rugbyclinics op RC ’t Gooi voor kinderen van 6-12 en voor 12-18 jaar. Met veelzijdige en uitdagende oefeningen ga je merken dat je echt beter wordt! Je kan je een niet rugbyend vriendje meenemen!

Tot 1 april krijg je 10% korting op je inschrijving met code RCG10!

Maandag 3 mei: Rugbydag voor 12 jaar en jonger

Dinsdag 4 mei: Rugbyclinic voor 12 jaar en ouder

Training van topspelers

De rugbyclinics staan o.l.v. international Andy Darlington. Daarnaast zijn andere internationals, oud-internationals en toptalententen aanwezig. Je zal met stappen vooruit gaan!

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten. De oefeningen zullen weer anders zijn dan in de voorjaarsvakantie.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbyclinicdag is een dag vol specifieke rugbyclinics. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen.

Leeftijd, niveau en indeling

De rugbyclinics zijn voor kinderen van 6 t/m 12 en 12 t/m 18 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Voor de kinderen van 6-12 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance clinic.

Neem een vriendje of vriendinnetje mee!

Dat Rugby de allerleukste sport is, dat weet je natuurlijk al. Maar weten je vriendjes dat ook? Neem op maandag een vriendje mee die niet op rugby zit en je krijgt allebei 15% korting! Voor de beginners hebben we een speciaal programma. Bekijk de voorwaarden op de website.

Corona protocol tijdens de rugbyclinic

Tijdens de clinics houden we ons aan de corona protocollen. Mocht door weersomstandigheden of maatregelen het niet kunnen door gaan, dan volgt volledige restitutie.

Inschrijven en meer informatie:

Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook