Rugbydagen op RC ‘t Gooi

Rugbydagen op RC ‘t Gooi

Deze meivakantie: Rugbykamp op RC ’t Gooi

Na de leuke clinicdagen in februari, gaan we nu een stapje verder. Een rugbykamp op RC ;’t Gooi. Met dit rugbykamp ga je nog net weer wat meer leren, doordat in drie dagen verschillende thema’s worden opgebouwd. Daarnaast is er ruimte voor extra leuke activiteiten en meer afwisseling, afgesloten met een spectaculaire Rugbyshow. Kortom: een onvergetelijk rugbykamp!
Data: 4 t/m 6 mei 2022
Locatie: RC ’t Gooi
Leeftijden: 6-17 jaar
Clinics van internationals en andere topspelers

Inschrijven via www.rugbyspirit.nl
Training van topspelers
Dit speciale rugbykamp staat o.l.v. internationals, NTC-spelers en ereklasse spelers om het beste uit jou te halen. Zij gaan veel individuele tips geven en je op een andere manier trainen dan je gewend bent. Doordat de rugbythema´s iedere dag opbouwen, merk je dat je echt beter zal worden. Dat maakt het rugbykamp van Rugby Spirit uitdagend en leerzaam.

Echt beter worden en plezier maken
Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende spellen. Op vrijdag sluiten we af met een spectaculaire Rugbyshow voor de ouders, waarin we al onze rugbyskills laten zien.

Hoe ziet de dag er uit?
We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbykamp gaat net een stapje verder dan de clinicdagen. Zo is het net wat leerzamer, leuker en uitdagender. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen. Het wordt een onvergetelijke ervaring.


Leeftijd, niveau en indeling
De rugbyclinics zijn voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance clinic.

Inschrijven en meer informatie:
Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook