Rugby Club ’t Gooi maakt zich klaar voor seizoen 2019-2020

Achter de schermen is de afgelopen periode al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het aankomende seizoen, waarin we een aantal bekende, en een aantal nieuwe gezichten mogen verwelkomen bij de club.

Het bestuur is erg trots en verheugd dat Kevin Krieger na zijn avontuur in Frankrijk bij Montpellier Hérault Rugby, komend seizoen terugkeert

in Naarden en voor ’t Gooi zijn debuut in de BeNeCup en Ereklasse zal maken. Naast het versterken van het eerste team zal Kevin zich inzetten voor de jeugd, zodat ook de jongere spelers kunnen profiteren van de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in Frankrijk.

Ook Arno Macken zal aankomend seizoen zijn rentree maken in het eerste team, nadat hij een klein jaar in Amerika heeft gewoond. Daarnaast zijn er reeds enkele nieuwe spelers aangetrokken uit binnen- en buitenland, waaronder driekwarter Eugene Koning en voorwaartsen Jacob Northcott, Maik ten Hoopen en Daniel Morpey.

Er kan met een sterke groep spelers worden begonnen aan de pre-season trainingen op donderdag 1 augustus. Nog altijd onder leiding van Zane Gardiner zal er worden toegewerkt naar de BeNeCup, ondertussen heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat zij op zeer korte termijn een nieuwe coach kunnen presenteren.

Het tweede team krijgt zijn eigen coach komend seizoen, te weten James Colvin. Als voormalig speler van het eerste team had James al reeds besloten om niet verder actief te zijn als speler en dus is het bestuur blij dat hij zich nu verder wil ontwikkelen als coach.

Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst en tot snel in augustus!