Modderig spektakel

Benjamins van Rugbyclub ’t Gooi schitteren op Paastoernooi bij Rugbyclub Haarlem

In een waar modderfestijn bij Rugbyclub Haarlem stonden onze Benjamins hun mannetje tijdens het Paastoernooi. Met vier teams, de Beren, de Apen, de Tijgers en de Leeuwen, waren alle ingrediënten aanwezig voor een spetterende dag vol rugbyplezier.

Ondanks enkele late afmeldingen die het team dwongen spelers over en weer uit te lenen, lieten de jonge spelers van ’t Gooi zien wat teamgeest echt betekent. Van de eerste tot de laatste wedstrijd werkten ze keihard samen, ondersteund door aanmoedigingen van ouders en supporters langs de zijlijn.

De Beren, met hun krachtige aanvallen, de Apen, met hun behendige spel, de Tijgers, met hun felle verdediging, en de Leeuwen, met hun moedige aanvalsdrang, vertoonden allemaal uitstekend rugby. Het was een lust voor het oog om te zien hoe deze jonge talenten zich staande hielden in de uitdagende omstandigheden.

Terwijl de modder onder hun voeten gleed en ze van links naar rechts gleden, bleven de spelers van ’t Gooi lachen en genieten van elke minuut op het veld. De modder mocht dan wel overal zijn, maar het plezier en de teamgeest waren nog prominenter aanwezig.

Na afloop van de laatste wedstrijd verzamelden alle teams zich bij de prijsuitreiking, waarbij de Benjamins van ’t Gooi straalden van geluk. Met trotse gezichten en vuile truitjes stonden ze zij aan zij, wetende dat ze samen iets bijzonders hadden bereikt. De vreugde was tastbaar, en de sfeer gevuld met opwinding en trots.

Het Paastoernooi bij Rugbyclub Haarlem mag dan wel voorbij zijn, maar de herinneringen aan deze modderige, maar oh zo fantastische dag zullen voor altijd voortleven in de harten van de Benjamins van Rugbyclub ’t Gooi.