Magic Ball Bingo Show

Hallo MBB’ers en andere vrienden van de club, donderdag 27 augustus is het weer zover, de 4e trekking van de Magic Ball Bingo.
Aanvang 20.00 en wederom live te volgen via You Tube. Ga naar de trekkingsuitslagen van de Magic Ball Bingo en voila, je kan de trekking volgen. Mochten er nog mensen zijn die de trekking live op de club willen volgen, laat het weten dan kunnen we zien of er nog plaats is. We gaan er weer iets leuks van maken, we wensen alle deelnemers succes en tot donderdag.

Groet Tim & Rob

2 mei: Doe mee met virtuele borrel en pubquiz

Family time – Voor alle leeftijden

Vandaag is het zover: we gaan op afstand borrelen en quizzen met elkaar. Alles staat in de steigers, we zijn er klaar voor.

Om 17 uur starten we via livestream met de Kahoot. Iedereen kan meedoen en hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Deelname is eenvoudig via de volgende link:

Voor diegenen die een borrelplank en/of hamburgers hebben besteld; zij kunnen deze tussen 15 en 16 uur ophalen bij het clubhuis. Uiteraard houden we 1,5 meter afstand en hanteren we éénrichtingsverkeer. Je kunt naar binnen aan de Huizerstraatweg. Het is handig om een tas mee te nemen. NB Er kan alleen per pin betaald worden!

The heat is on; tot vanmiddag 17:00!