Givaudan

Engeland vs Chili en Zuid-Africa vs Ierland LIVE

Hongerig van al het rugby kijken?

Zaterdag aanstaande belooft een prachtige rugbydag te worden, zeker voor de die-hard fans en -toeschouwers. Een vol programma in de ochtend ter voorbereiding op de eerste thuiswedstrijd van de senioren-selectie. Om 2 uur trapt het Future Team van onze club (voorheen het 2e) af tegen het Future Team van de Rotterdamse Rugby Club waarna om 4 uur de eerste teams van beide clubs het tegen elkaar zullen opnemen. Hierna volgen nog twee mooie WK wedstrijden.

Om 17.45 uur speelt Engeland tegen Chili. Engeland lijkt na overwinningen op Argentinië en Japan wel zeker van een plaats in de kwartfinale maar zal erop zijn gebrand een goede wedstrijd te spelen na matige optredens tot nu toe. Chili moet winnen om niet als laatste te eindigen in Pool D. Het belooft daarmee een spannende wedstrijd te worden.

Om 21.00 uur een echte kraker: Zuid-Afrika tegen Ierland, de nummers 1 en 2 van Pool B. Beide teams zullen de hete adem van Schotland in deze groep voelen en erop zijn gebrand geen punten te laten liggen tegen elkaar. Een heuse titanenstrijd, onbetwist een van de belangrijkste wedstrijden van de voorrondes.

Voor mensen die het volledige programma willen afwerken en uiteraard ook voor iedereen die alleen aanschuift voor de WK wedstrijden, willen we, bij voldoende belangstelling, eten gaan organiseren. Er zal een mooie Indonesische nasi rames worden besteld die richting het einde van de wedstrijd Engeland-Chili zal worden bezorgd. De kosten hiervan zullen €15,= per persoon bedragen.

Intekenen hiervoor is noodzakelijk – zonder aanmelding, geen eten. Het is kort dag maar gelukkig volstaat een email naar voorzitter@rugbyclub-gooi.nl. Je aanmelding moet uiterlijk vrijdag om 12:00 uur binnen zijn.

Eerste wedstrijd voor de Turven

Zaterdag 16 september reisden 25 Turven af naar Utrecht, URC voor hun eerste wedstrijd van het seizoen. Wat een heerlijke zonnige ochtend!

Sommige Turven gingen voor het eerst mee naar een wedstrijd en vonden het nog wat spannend. Andere Turven hadden al een (deel)seizoen achter de rug en vlogen enthousiast het veld op. De drie teams ‘Rood’, ‘Blauw’ en ‘Groen’ lieten mooi spel zien.

Wat hebben we een energie gezien van iedereen! Er werden tags gepakt, try’s gemaakt, er werd geleerd, gelachen, en geklapt. Ouders en trainers sprongen bij waar nodig.

Kortom een perfecte openingswedstrijd van een mooi seizoen. Hup voor de Turven!

Schotland vs Tonga LIVE at ’t Gooi

WK Burger Menu zondag 24 september

Zondag 24 september kan er weer genoten worden van een WK Burger Menu waarbij je je vingers kunt aflikken!

Om 17.45wordt het menu geserveerd, zodat een ieder gezellig aan tafel kan kijken naar de wedstrijd Schotland – Tonga.

Wil je gezellig komen eten? Meld je dan even aan via de website!

En neem vooral je vrienden en familie gezellig mee! Iedereen is welkom!

Australië vs Fiji LIVE at ’t Gooi

Zondag 17 september voorafgaand aan de wedstrijd kan je genieten van het “Kangeroo Burger Menu”

Voor een vlekkeloze organisatie is het cruciaal dat je je aanmeldt via deze website. Zo kunnen we anticiperen op het aantal bezoekers en een onvergetelijke ervaring voor iedereen garanderen. Mis het niet!

Om 17.00 gaan we aan tafel.

Magic Ball Bingo 28 september

Daar zijn we weer met de Magic Ball Bingo ballen

Hallo Magic Ball Bingoërs en andere vrienden van onze fantastische club, donderdag 28 september is het weer zover, alweer de 4e trekking van het vierde seizoen van onze weergaloze Magic Ball Bingo.
Ga dan om 20:00 uur naar de trekkingsuitslagen om te zien of je in de prijzen bent gevallen. We wensen alle deelnemers succes met het winnen van die giga prijzen en tot donderdag de 28e.

WK RUGBY 2023 OP RC ’t GOOI

In het kader van het WK Rugby 2023 hebben we bij  RC ‘t Gooi iets speciaals in petto: een aantal bijzondere evenementen staat op de planning! We kijken uit naar een grote opkomst van onze clubleden, introducés en iedereen die interesse heeft in rugby. We hopen veel gezichten, zowel bekend als nieuw, te mogen verwelkomen. Voor een vlekkeloze organisatie is het cruciaal dat je je aanmeldt via deze website en de bijgevoegde RSVP-formulieren invult. Zo kunnen we anticiperen op het aantal bezoekers en een onvergetelijke ervaring voor iedereen garanderen. Mis het niet!

Magic Ball Bingo 31 augustus

Daar zijn we weer met de Magic Ball Bingo ballen

Hallo Magic Ball Bingoërs en andere vrienden van onze fantastische club, donderdag 31 augustus is het weer zover, alweer de 3e trekking van het vierde seizoen van onze weergaloze Magic Ball Bingo.
Ga dan om 20:00 uur naar de trekkingsuitslagen om te zien of je in de prijzen bent gevallen. We wensen alle deelnemers succes met het winnen van die giga prijzen en tot donderdag de 31e.

Magic Ball Bingo 27 juli

Daar zijn we weer met de Magic Ball Bingo ballen

Hallo Magic Ball Bingoërs en andere vrienden van onze fantastische club, donderdag 27 juli is het weer zover, alweer de 2e trekking van het vierde seizoen van onze weergaloze Magic Ball Bingo.
Ga dan om 20:00 uur naar de trekkingsuitslagen om te zien of je in de prijzen bent gevallen. We wensen alle deelnemers succes met het winnen van die giga prijzen en tot donderdag de 27e.