Kick-off | Zaterdag 3 september 2022

Kick-off | Zaterdag 3 september 2022

Op zaterdag 3 september start het seizoen zoals gewoonlijk met de Kick Off :

 • Training GTBM en CJC
 • Senioren cricket middag
 • Game coach-training
 • 2e hands kleding sale
 • De beroemde Gooi-BBQ!!

Daarnaast wordt het eerste team voorgesteld en is er een skill training in het begin van de middag. 

Voor elk wat wils, dus goed om elkaar weer op de club & op het veld te treffen!

Tot zaterdag!

Magic Ball Bingo 29 september

magic ball bingo

Daar zijn we weer met de Magic Ball Bingo

Hallo Magic Ball Bingoërs en andere vrienden van onze fantastische club, donderdag 29 september het weer zover, alweer de 4e trekking van het derde seizoen van onze weergaloze Magic Ball Bingo.
Ga dan om 20:00 uur naar de trekkingsuitslagen om te zien of je in de prijzen bent gevallen. We wensen alle deelnemers succes met het winnen van die giga prijzen en tot donderdag de 29e.

34e Gooi Challenge

Uitnodiging tot deelname

KOM OOK OP ZONDAG 26 JUNI
Deze grandioze afsluiter van het seizoen vindt dit jaar plaats met aansluiting van de ‘Magic Friends’.
Voor wie het nog niet weet. Je hoeft echt geen geweldige jeu-de-boules-speler te zijn om mee te kunnen doen want het toernooi splitst zich in drie klassementen waar ieder op zijn of haar niveau kan vlammen.
Je schrijft je als tweetal om 13.00 uur in en ieder koppel bevat maximaal 1 rugbyer.
Een uitgelezen kans dus om je zus, broer, neef, nicht, vader, moeder, oom, tante, opa, oma, vriend of vriendin mee naar de club te nemen.

 • Deelname is € 5,- per volwassene, drankjes gewoon afrekenen in de Poort.
 • We gaan om 13.30 uur van start!
 • Om 16.30 is de prijsuitreiking en start de B.B.Q.
 • Meedoen? Mail of bel dan even je team door naar Peter de Graaf:
  degraafbossink@planet.nl of 0622524514

Voorgaande winnaars:

1986 Familie Den Ouden
1988 Bob van Mondfrans en Carol
1990 De Pirelli’s (Ronald Bakker en Wilfried)
1992 Remmy en Reza Ravani Azar
1994 Joop en Eduardo Meijer
1996 Joakim en Jerker Grader
1998 Nathanja en Hans Nikkels
2000 Memphis Surprise (Annet en Lex)
2002 Steward Hood en Ellen
2004 Richard en Tim Vlaar
2006 David A. en Terry
2008 Inge en Joop Meijer
2010 niet gespeeld
2012 Ellen en Adrienne
2014 Bas en Robin Bernhardt
2016 Willem Soeterik en Eric Cornelissen
2018 Bas Westerweel en Christine

1987 Familie Van Eyck
1989 Cor en Marek van Es
1991 Marcel en Conitha Bossenbroek
1993 Joop en Eduardo Meijer
1995 Marian en Gert-Jan
1997 Inge en Liliana Meijer
1999 Jack en Margot Heer
2001 Mark, Peter en Peter
2003 Dennis en Mark
2005 Michael en Lex
2007 Tessa en Hans
2009 Stance en Bruce Wood
2011 Joop en Eduardo Meijer
2013 Claudia en Thom Vlaar
2015 Thea en Peter
2017 Sue en Janet (The Sisters)
2019 Rosi en Renzo Tebberman

Bekijk alles wat je altijd al wilde weten over de Gooi Challenge maar nooit durfde te vragen op Youtube

Rugbydagen op RC ‘t Gooi

Rugbydagen op RC ‘t Gooi

Deze meivakantie: Rugbykamp op RC ’t Gooi

Na de leuke clinicdagen in februari, gaan we nu een stapje verder. Een rugbykamp op RC ;’t Gooi. Met dit rugbykamp ga je nog net weer wat meer leren, doordat in drie dagen verschillende thema’s worden opgebouwd. Daarnaast is er ruimte voor extra leuke activiteiten en meer afwisseling, afgesloten met een spectaculaire Rugbyshow. Kortom: een onvergetelijk rugbykamp!
Data: 4 t/m 6 mei 2022
Locatie: RC ’t Gooi
Leeftijden: 6-17 jaar
Clinics van internationals en andere topspelers

Inschrijven via www.rugbyspirit.nl
Training van topspelers
Dit speciale rugbykamp staat o.l.v. internationals, NTC-spelers en ereklasse spelers om het beste uit jou te halen. Zij gaan veel individuele tips geven en je op een andere manier trainen dan je gewend bent. Doordat de rugbythema´s iedere dag opbouwen, merk je dat je echt beter zal worden. Dat maakt het rugbykamp van Rugby Spirit uitdagend en leerzaam.

Echt beter worden en plezier maken
Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende spellen. Op vrijdag sluiten we af met een spectaculaire Rugbyshow voor de ouders, waarin we al onze rugbyskills laten zien.

Hoe ziet de dag er uit?
We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbykamp gaat net een stapje verder dan de clinicdagen. Zo is het net wat leerzamer, leuker en uitdagender. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen. Het wordt een onvergetelijke ervaring.


Leeftijd, niveau en indeling
De rugbyclinics zijn voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance clinic.

Inschrijven en meer informatie:
Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook

Super Saturday

Ondanks een moeilijke start van de 2e fase van de Ereklasse, is het Eerste nog volop in de race om de finale te bereiken die eind mei zal worden gespeeld. Ook het Tweede draait nog altijd in de top van de Eerste Klasse mee. Op zaterdag 23 april spelen het Eerste en Tweede tegen de Haagsche Rugby Club in het kader van de Ereklasse en Eerste Klasse competitie. Een mooie dag om onze Lions te komen supporten, twee keer 80 minuten top-rugby! Save the Date! Houdt voor verdere details het Scrum News, de app-groepen en de website in de gaten.

Kom je kijken?

Zaterdag 19 maart is het van 10:00 tot 12:00 uur ’s ochtends erg gezellig op Rugbyclub ’t Gooi! Er is niet alleen een rugbytraining, maar ook een kledingsale van het Rugby Magazijn, een springkussen en overheerlijke hamburgers!

Cubs vs HRC

Cubs vs HRC

Bij aankomst op de club, was het weer ouderwets gezellig,  om zoveel jeugd op en rond het rugbyveld te zien. De Turven, Benjamins, Cubs, Junioren en Colts speelden allemaal thuis en, ondanks het stevige windje, lieten ook de toeschouwers zich niet ontmoedigen en stonden in grote getalen langs de lijnen

Het beloofde dus een mooie zaterdag te worden! Maar of je nu uit of thuis tegen HRC speelt; het is altijd een lastige pot. De Cubs begonnen goed, met mooie acties en al snel een openingstry, maar de druk van HRC bleef gedurende de hele wedstrijd hoog, waardoor uiteindelijk de winst naar HRC ging.

Maar de teamspirit is er en de acties worden mooier en mooier, dus Zaterdag 26 maart gaan de Cubs in het hol van de leeuw voor de revanche! Voordat het zover is moeten ze eerst aankomende zaterdag wederom thuis nog tegen de Wassenaar Warriors. Zij staan samen met het ’t Gooi in de middenmoot, dus ze kunnen wel wat aanmoediging gebruiken! 

Zien we jullie dan ook weer op het veld?

BIG BALL

BIG BALL

Terwijl we van mini naar complete lockdown gaan, hier weer eens een leuk en vrolijk verhaal. Misschien van vakantie naar geen vakantie: Rugby is iets wat ons blij maakt, bezig houd, gezond en sportief houd en altijd weer een verrassing heeft!

We kregen een filmpje toegestuurd met allemaal rugby funnies en daar zat ook een bal tussen, een hele grote bal. Zo’n bal biedt een trainer meer dan alleen een grappig filmpje, maar oefeningen en uitdagingen. We hebben dus meteen de handen op elkaar gekregen en zo’n speciale bal kunnen ophalen bij Cees van rugbymagazijn.nl in Bussum.

De bal ligt in de groene container en is super leuk om oefeningen mee te doen voor Turven tot aan Colts. Hoe ga ik nou rugby spelen met zo’n onhandig ding? 🙂

Nou trainers, weet creatief en heb er een super leuke kerstvakantie mee. Namens de club heel veel plezier allemaal.