Jong Oranje treedt aan op Europe Championship U18

Het was lang onduidelijk of er een EK U18 zou plaatsvinden in 2021, maar het heeft dan toch zo mogen zijn!

Van 1-10 oktober 2021 treedt Jong Oranje aan in Kaliningrad – Rusland. Dit toernooi brengt acht landen samen op één locatie, die strijden om de titel van Europees Kampioen. De deelnemende landen zijn Nederland, Rusland, Portugal, Tsjechië, Roemenië, Spanje, Georgië en België.

RC ‘t Gooi is bijzonder goed vertegenwoordigd dit jaar en daar zijn we trots op.

Trainer Marc Mistou en spelers Lars Maaswinkel (4/5), Timo Adriaanse (6/7), Mike Hanssen (6/7), Vikas Meijer (10), Niels Govaerts (13) Ruben de Schipper (15) en oud-Gooiers Daniel Leers en Teun Oostenrijk lopen zich warm voor de eerste wedstrijd tegen Portugal op zondag 3 oktober om 14.00 uur.

En dat willen wij uiteraard niet missen.

De wedstrijd zal te zien zijn op het grote scherm op de club!

Iedereen is van harte uitgenodigd om onze jongens aan te moedigen.

EK-U18

Nederland – Portugal

zondag 3 oktober

KO 14.00 uur

venue RC tGooi

We wensen onze jongens veel succes!