Rugby Academy Midden Oost

ramoRugby Club ’t Gooi heeft al meerdere spelers afgeleverd aan de Rugby Academy Midden Oost. Deze Academy biedt samenwerking met de Nederlandse Rugby Bond en NOC*NSF jonge gemotiveerde jongens en meisjes vanaf 12 jaar uit de hele regio Midden- en Oost Nederland een gecombineerde middelbare school – Topsportopleiding aan. Dat vraagt natuurlijk een hoop inzet en discipline van de deelnemers, maar de beloning is dan ook uniek te noemen, geweldige trainingen, nationale – en internationale wedstrijden en niet te vergeten de Topsportstatus (Belofte) van NOC*NSF.

Onder de vakkundige leiding van Adri van der Plas, Sven Bulens en Raymon Harzevoort trainen de rugbytalenten op de velden van het Comenius College in Hilversum. Topsport vraagt veel tijd voor trainingen, wedstrijden en reizen. Een Topsport Talenten School houdt rekening met deze sportactiviteiten door extra faciliteiten aan te bieden. De faciliteiten hangen af van wat de topsporter nodig heeft. Het Comenius College past maatwerk toe voor elke sporter. Voor de school is het daarbij van belang dat de sporter een goed schooldiploma haalt. Topsporters kenmerken zich door het kunnen combineren van topsport en studie.

Onze hoop is dat al onze jonge talenten uiteindelijk uitgroeien tot in ieder geval spelers van het Nederlandse Team, en …. misschien wel de Olympische rugbyers van 2021.

www.rugbyacademymiddenoost.nl
info@rugbyacademymiddenoost.nl