Grote Clubactie groot succes!

De afgelopen weken hebben de Turven, Benjamins en Mini’s heel veel loten weten te verkopen van de Grote Club Actie. Daarmee heeft de jongste jeugd EUR 4380,- binnengehaald!!! Een supermooie prestatie.

Natuurlijk hebben we onze topverkopers in het zonnetje gezet. Van elk team heeft de top 3 een mooie rugby prijs in ontvangst kunnen nemen. Bij de Turven waren dit Max, Chris en Nelson & Siggy. Bij de Benjamins waren dit Freek, Stan en Kick en bij de Mini’s Lode, Maurits en Pepijn. De topverkoper van de club was Jurriaan. Zo mooi om te zien dat ze allemaal vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan.

De prijs voor het team dat de meeste lootjes heeft verkocht is gewonnen door de Benjamins, zij hebben samen meer dan 950 loten weten te verkopen!! De Benjamins hebben een mooie voetbal ontvangen, zodat ze naast rugby ook een keer een balletje kunnen trappen met elkaar.