Engeland vs Chili en Zuid-Africa vs Ierland LIVE

Hongerig van al het rugby kijken?

Zaterdag aanstaande belooft een prachtige rugbydag te worden, zeker voor de die-hard fans en -toeschouwers. Een vol programma in de ochtend ter voorbereiding op de eerste thuiswedstrijd van de senioren-selectie. Om 2 uur trapt het Future Team van onze club (voorheen het 2e) af tegen het Future Team van de Rotterdamse Rugby Club waarna om 4 uur de eerste teams van beide clubs het tegen elkaar zullen opnemen. Hierna volgen nog twee mooie WK wedstrijden.

Om 17.45 uur speelt Engeland tegen Chili. Engeland lijkt na overwinningen op Argentinië en Japan wel zeker van een plaats in de kwartfinale maar zal erop zijn gebrand een goede wedstrijd te spelen na matige optredens tot nu toe. Chili moet winnen om niet als laatste te eindigen in Pool D. Het belooft daarmee een spannende wedstrijd te worden.

Om 21.00 uur een echte kraker: Zuid-Afrika tegen Ierland, de nummers 1 en 2 van Pool B. Beide teams zullen de hete adem van Schotland in deze groep voelen en erop zijn gebrand geen punten te laten liggen tegen elkaar. Een heuse titanenstrijd, onbetwist een van de belangrijkste wedstrijden van de voorrondes.

Voor mensen die het volledige programma willen afwerken en uiteraard ook voor iedereen die alleen aanschuift voor de WK wedstrijden, willen we, bij voldoende belangstelling, eten gaan organiseren. Er zal een mooie Indonesische nasi rames worden besteld die richting het einde van de wedstrijd Engeland-Chili zal worden bezorgd. De kosten hiervan zullen €15,= per persoon bedragen.

Intekenen hiervoor is noodzakelijk – zonder aanmelding, geen eten. Het is kort dag maar gelukkig volstaat een email naar voorzitter@rugbyclub-gooi.nl. Je aanmelding moet uiterlijk vrijdag om 12:00 uur binnen zijn.