Eindelijk!

• Eindelijk lijkt het normale rugbyleven weer uit zijn Coronaslaap te ontwaken.
  • Eindelijk kunnen we weer uitkijken naar mooie wedstrijden en gezellige samenkomsten op de club.
  • Eindelijk zal een nieuw volwaardig seizoen weer van start kunnen gaan.
  • Eindelijk zullen we elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten.
  • Eindelijk zullen  we ook weer nieuwe leden kunnen verwelkomen

En bijna elk nieuw lid brengt ook een eigen achterban mee in de vorm van ouders, vrouw, broers, zusters, neven, nichten, vrienden, vriendinnen etc.

Het spreekt voor zich dat deze achterban van harte welkom is en dat de club ernaar streeft om deze entourage van de spelers zich ook thuis te laten voelen binnen de familieclub die ’t Gooi is.

Veel van deze familie en vrienden raken gaandeweg steeds meer betrokken bij de club en melden zich als vrijwilliger om de club draaiende te houden en de verdere groei mogelijk te maken.

Kortom we rekenen erop dat bij de aanwas van nieuwe spelers ook het aantal mensen die RC ’t Gooi een warm hart toedraagt ook groeit.

De Club van 100 is een informele club van mensen die betrokken zijn bij RC ’t Gooi en die door een jaarlijkse bijdrage van tenminste Euro 50,-  de leuke extra’s mogelijk willen maken die zo belangrijk zijn voor onze club maar die niet uit de normale exploitatie van RC ’t Gooi kunnen worden gefinancierd. Met het oog op de continuïteit gaan wij ervanuit dat nieuwe leden de intentie hebben om ten minste 5 jaar lid van onze club te blijven.

Hoe werkt de Club van 100?

Jaarlijks wordt uit een wensenlijstje van het bestuur en/of van de Club-100 zelf een keuze gemaakt. Tijdens de jaarvergadering  van de Club van 100 wordt uit deze lijst door de leden een keuze gemaakt. Dankzij de bijdragen van de Club-100 hebben we inmiddels veel verzoeken kunnen honoreren.

Enkele voorbeelden:

• de verbouwing van de kleedkamers
  • de herinrichting van het clubhuis
  • de totstandkoming van de Grader Lounge
  • nieuwe shirts voor het 2e team
  • bijdragen aan de lustrumvieringen en de lustrum website

En Speciaal voor de jeugd:

• sponsoring van kleding
  • sponsoring van trips en toernooien
  • ondersteuning van Gooi-spelers in de Nationale teams U18 en U20
  • de terrasoverkapping
  • jacks voor trainers en coaches van onze jeugd

Wat krijg je als lid van de Club van 100?

Allereerst natuurlijk je naam in de Gooi-Ovaal; een koperen naambordje op de legendarische tafel in het clubhuis. En als lid van deze Gooi-familie kun je meepraten en meebeslissen over het beleid en de financiën.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je de Rugby Club ’t Gooi  ondersteunt en het een nog mooiere club maakt.

Als je lid wilt worden van de Club van 100 kun je je aanmelden via << deze link >>.

Ook kun je je aanmelden door een berichtje te sturen naar clubvan100@rugbyclub-gooi.nl dan sturen wij je een inschrijvingsformulier of de link door.