Contact

Rugby Club ’t Gooi
Clubhuis de Poort
Amersfoortse straatweg 14 c
1411 HC Naarden
Tel: 0031 [0]35-6946819
Contactformulier

Secretaris
Vanessa van Rappard
Amersfoortse straatweg 14 c
1411 HC Naarden
0614883746
Contactformulier

Wedstrijdsecretaris
Wilma van Verseveld

Contactformulier

Wedstrijdsecretaris jeugd
Maurits van Boetzelaer

Contactformulier

Auto vanuit richting A1 Amsterdam
Neem vanaf de A1 afrit 5 Naarden-west. Bij de eerste verkeerslichten rijdt u rechtdoor op de Rijksweg. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor, richting Amersfoort (Godelindeweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u linksaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.

Auto vanuit richting A1 Amersfoort
Neem vanaf de A1 afrit 7 Bussum. Aan het eind van de afrit houdt u rechts aan, richting Naarden. Bij de verkeerslichten rechtdoor richting Naarden-Vesting (Amersfoortsestraatweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u rechtsaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.

Let op! Het is niet toegestaan en om overlast voor de buurtbewoners te voorkomen niet in de aangrenzende woonstraten en groenstroken te parkeren, maar gebruik te maken van de aangewezen parkeerterreinen. Er wordt gecontroleerd!