Club fysio

Inloopmomenten fysiotherapie voor alle leden:

– Dinsdag 19.00-20.30 (Eline)
– Donderdag 19.30 – 21.00 (Warrick)
Waar: Fysio ruimte naast kleedkamer 1

Daarnaast zal collega Thom aanwezig zijn op zaterdag voor de jeugd en verzorgt Warrick de fysiotherapie voor het eerste team op zaterdag.

Even voorstellen:

Eline
Ik ben sinds 2014 werkzaam als algemeen fysiotherapeut en ik heb sinds juni 2020 mijn Master (MSc) behaald in kinderfysiotherapie. Ik werk in de eerstelijnspraktijk op de locaties Bussum en Huizen. Daarnaast werk ik op verschillende scholen en in het Tergooi ziekenhuis. Sinds ik werkzaam ben heb ik veel affiniteit met sporters en/of sportblessures, zowel bij volwassenen als bij de jeugd. Heeft u een blessure of zijn er specifieke klachten bij jeugdspelers? Loop gerust een keer langs voor een screening, informatie en adviezen.

Warrick
I am BSc Hons Sports Therapy graduate from Hartpury University, and currently in my second year of Physiotherapist at ESP Amsterdam.
In the U.K  I served as a student Sport Therapist for Cinderford RFC and have worked as a Sports Therapist at several cross-fit and “Tough Guy” events. During my first year as a Physiotherapy student, I served as a junior Physiotherapist at Amstelveen RC Colts.
And I have had the privilege of being chosen to play in the German National U16,U18,U20 Rugby Teams, until my injuries prevented me from playing.My passion is rugby and as I am no longer able to play, I am committed to helping players fulfill their full potential to the best of their abilities.
I am currently at T’Gooi RC as a senior physiotherapist “verzorger” for the first team on Thursday evenings. My role at the club is to screen, assess, provide information, advise and refer when necessary to master therapist expertise.

Warrick