Apenrek. Met dank aan de klussenclub.

VApenrekanuit de TC kwam de wens om een apenrek te maken waarin/waarmee de torso dmv optrekoefeningen nog meer ontzag afdwingt bij tegenstanders. Alhoewel de Klussenclub met zomerreces is heeft zij deze spoedklus er tussendoor gedaan. Probleem was het testen. Na lang zoeken werd het juiste gewicht gevonden onder een Klussenclub-lid.

Het apenrek is inmiddels enthousiast ontvangen:

‘Een woord van dank wil ik graag via Michel richten aan de “onderhouds-club” zij hebben het door mij voorgestelde pull-up station op bijna professionele wijze kunnen bewerkstelligen. Nu hebben we 6 stangen dwars over de containers en hebben we een ‘volwaardig’pull-up werkstation.
Voor de iets kleinere onder ons wordt het dan tevens een “lift’ station maar dat komt de line-out ook weer ten goede.’
Aldus John Kenbeek namens de selectie.