Aanmelden NTC seizoen 2021- 2022

Voor de spelers die voor volgend seizoen overwegen de overstap te maken naar het NTC, is er in de bijlage meer informatie te vinden over het NTC-programma van Rugby Nederland.

Belangrijk is de deadline van 15 januari 2021 voor het insturen van je rugby-CV en een persoonlijke video. Eind januari, na het evalueren van de inzendingen, zullen jullie wel of niet uitgenodigd worden voor de testdagen.

Mocht je het lastig vinden wat je in je video moet laten zien, kun je je Rugby Academy-coach of Jong Oranje-coach vragen je te helpen. Indien je geen beeldmateriaal van jezelf hebt van wedstrijden dan verwachten wij beeldmateriaal van je club- en/of Academytraining en/of beeldmateriaal van individuele rugbyskills.

Stel dat jij nu (net) niet voldoet aan de fysieke eisen dan is ons advies om ons toch te schrijven en deze onderdelen goed te blijven trainen tot het moment van de testdagen. De leeftijdsgrens daarentegen is wel echt een harde eis.

Mochten er vragen zijn dan kun je deze richten aan topsport@rugby.nl en ntc@rugby.nl.